Aanmeldingen voor Vakwerk Awards van start

Bunschoten – Bouwmaat initieert samen met haar partners de Vakwerk Awards 2018 om vakmannen van Nederland met hun projecten in het zonnetje te zetten. Voor 6 categorieën kunnen vakmannen hun project aanmelden om in aanmerking te komen voor de Vakwerk Award 2018.

Dagelijks stappen duizenden vakmannen ’s ochtends vroeg in de welbekende busjes om aan de klus te gaan. In de bouw, herstel, renovatie en onderhoud is volop beweging, de klussen liggen voor het oprapen en dat levert in sommige gevallen geweldige projecten op. Projecten die volgens Bouwmaat meer aandacht verdienen door hun onderscheidende vermogen.

Want dat is de reden waarom Bouwmaat het plan heeft gevat om samen met haar partners, A-merken in de bouwbranche, de Vakwerk Awards te introduceren. Vakmanschap gaat verder dan alleen het resultaat, het gaat ook om de uitvoering. Wordt er voldaan aan de wensen van de opdrachtgever, is er met het werk rekening gehouden met wet- en regelgeving en wordt er innovatief en/of duurzaam gewerkt?

Uitreiking

Er wordt veel kwaliteit geleverd en met de Vakwerk Awards is het doel om hier meer aandacht voor te genereren. Een deskundige jury zal samen met de VLOK, de branchevereniging voor klussenbedrijven, het werk beoordelen aan de hand van vastgestelde criteria. Op 25 mei 2018 vindt de uitreiking plaats van de Vakwerk Awards in de Jaarbeurs te Utrecht tijdens het Bouwmaat XXL Event waarbij de overall winnaar een bedrijfswagen van Ford wint.

Vakmannen kunnen tot 31 januari 2018 hun project aanmelden via www.vakwerk-awards.nl voor één van de categorieën:

  • Sanitair & Installatie
  • Schilderen
  • Duurzaam bouwen
  • Bouw & Timmeren
  • Tegelen
  • Stucwerk