Doe mee en win een bedrijfswagen van Ford!

Nu nog meer reden om je klussen in te sturen voor de Vakwerk Awards. Onze partners Ford en Stern hebben er samen voor gezorgd dat de winnaar op 25 mei wegrijdt in een spiksplinternieuwe bedrijfswagen. Binnenkort zal de onthulling van de bedrijfswagen plaatsvinden.

Al eerder toe aan een nieuwe bedrijfswagen? Omdat Bouwmaat weet dat een goede vakman niet kanĀ  zonder goede bus heeft Bouwmaat een scherpe aanbiedingen weten te regelen. Via de samenwerking met Stern, kunt u voordelig een bus kopen, leasen of financieren. Tevens kunnen zij deze bus ook voorzien van de juiste inrichting of accessoires zoals een trekhaak, imperiaal of All Season banden. Voor het onderhoud aan uw bus of schadeherstel bent u ook aan het juiste adres. U kunt zelfs bij Stern terecht voor elektrisch vervoer tot 45 km/u! Klik hier voor meer informatie.