Uitreiking Vakwerk Awards; winnaars bekend

Tijdens het Bouwmaat XXL Event wordt een primeur gevierd; de uitreiking van de Vakwerk Awards. Hiermee wil Bouwmaat de vakmannen van Nederland in het zonnetje zetten. Er zijn door de trotse vakmannen ruim 300 projecten aangemeld, verdeeld over 6 categorieën. Deze genomineerden en winnaars in de categorieën zijn:

Een onafhankelijke, objectieve en deskundige vakjury heeft de ingezonden projecten beoordelen en de winnaars van de Vakwerk Awards gekozen. De winnaars van de categorieën worden tijdens het Bouwmaat XXL Event in het zonnetje gezet. Daarnaast wordt de over-all winnaar bekend gemaakt die er vandoor gaat met een fantastische prijs; een Ford Transit Custom.

Ook tijdens het Bouwmaat XXL Event:

  • een grote bouw vakbeurs (6.000 m2) met onder andere stands van FestoolKnaufSikkensMilwaukee en Uponor, met speciale beursaanbiedingen
  • feest mee met diverse topartiesten, zoals Tino Martin, Candy Dulfer, Wolter Kroes en Xander de Buisonjé onder begeleiding van het New Amsterdam Orchestra.