JURYLEDEN

Al het ingestuurde vakwerk voor de Vakwerk Awards 2020 wordt beoordeeld door een professionele vakjury.

PAUL HULSMAN

Paul Hulsman is ooit gestart in een BBL opleiding Timmeren en uitgeplaatst geweest bij een bouwbedrijf. In 1995 werd hij verkozen tot Nederlands kampioen Timmeren (Worldskills Lyon). Na 11 jaar les te hebben gegeven aan de MBO opleiding Timmeren is Paul in 2013 gestart als zelfstandig professional (Bouw – Verbouw – Renovatie – Scholing en Advies). Inmiddels heeft hij één vaste werknemer in dienst.

ROB KLIFMAN

Sinds 2016 is Rob Klifman Algemeen Directeur van Bouwmaat Nederland. Bouwmaat is een landelijke keten van groothandels in bouwmaterialen voor professionals in de bouw. Vakmannen kunnen terecht in 48 Bouwmaat vestigingen in Nederland. We helpen vakmannen om het beste uit zichzelf, de klus en zijn bedrijf te halen. Naast een breed en diep assortiment (ruim 13.500 producten) biedt Bouwmaat ook uiteenlopende diensten en services. Niet voor niets is ons motto: ‘Alles voor slimmer bouwen’.

CHARLES VERHOEF

Charles Verhoef is voorzitter van Zelfstandigen Bouw. Zijn drijfveer is om een steentje bij te dragen aan het waarderen en belonen van vakmensen. Vakmensen die soms ten onrechte als minderwaardig werkvolk worden beschouwd door hoog opgeleiden

VIOLA HUURNINK

Viola Huurnink is hoofdredacteur van de vakbladen Aannemer en ZZP’er in de Bouw. De afgestudeerd journalist en klus-chick met twee rechterhanden kreeg de bouw met de paplepel ingegoten. Haar nieuwsgierigheid naar bouwondernemers en hun vakmanschap is de drijfveer om deel te nemen aan de jury van de Vakwerk Awards.

RHON VANDE VELDE

Rhon vande Velde, algemeen winnaar van de Vakwerk Awards 2018 is een echte allround vakman met veel ervaring in duurzaam bouwen. Het door hem ingezonden project in de categorie Duurzaam Bouwen (het verbouwen van een verouderde boerderij uit de Gouden Eeuw) werd gekozen uit meer dan 300 inzendingen voor de eerste Vakwerk Awards. Rhon heeft tientallen jaren als zelfstandig ondernemer gewerkt en geniet inmiddels van zijn welverdiende pensioen.