Vakmanschap krijgt zijn eigen prijs: de Vakwerk Award.  Met deze prijs willen de initiatiefnemers – – Bouwmaat, Eisma Bouwmedia en Zelfstandigen Bouw–  kwaliteitsvakwerk onder de aandacht brengen, bevorderen én belonen.

“We vinden het allemaal heel gewoon dat we in een comfortabel huis wonen dat is voorzien van alle gemakken. Maar waar we niet zo snel bij stil staan is dat we dit te danken hebben aan mensen die hun vakmanschap inzetten om dit mogelijk te maken”, zegt voorzitter Charles Verhoef van Zelfstandigen Bouw. ‘Zij krijgen lang niet altijd de waardering die zij verdienen. Met de Vakwerk Award geven wij die waardering aan bevlogen vakmensen die onze omgeving  mooier maken.”

Vakmensen in de bouw kunnen een project dat zij in de afgelopen 12 maanden hebben uitgevoerd voor de Vakwerk Award aanmelden. Zij kunnen in vier categorieën meedingen naar de prijs:

  • aan- en verbouw
  • interieurbouw
  • renovatie en onderhoud
  • duurzaam bouwen

Een jury wijst per categorie een winnaar aan én één algemene winnaar. Bovendien is er een publieksprijs. De prijsuitreiking is in juni 2020 tijdens het Bouwmaat XXL Event. Voor de algemeen winnaar staat een nieuwe bestelbus klaar.

Aanmelden kan via www.vakwerk-awards.nl